Om meg

 

Nesto ljubicasto betyr noe lilla og passer meg da jeg er veldig glad i lilla. Jeg skriver om mine tanker rundt avstandsforhold, familieinnvandring og norskkurs, dette fordi mannen min er ny i Norge! Selv om han ikke er så ny lenger er dette temaer som interesserer meg.

Vi har vært sammen i over 8 år og gift i over 5 år. Mannen min fikk oppholdstillatelse i 2013, ble ferdig med norskkurs i 2014, og fikk permanent opphold i 2017. Siden jeg startet å skrive om disse tingene har jeg utvidet innholdet til å også handle om vår hverdag her i Norge, ting jeg handler, forskjellige skjønnhetsprodukter og alt mellom himmel og jord som interesserer meg.

Litt kort om vårt forhold og veien til Norge: mannen min er fra Bosnia så erfaringene våre baserer seg på dette. Vi møttes desember 2008 og falt med en gang for hverandre. Før vi møttes hadde vi snakket sammen i omtrent 2 måneder (første samtale var 2. oktober 2008). Etter flere år i et avstandsforhold, i november 2012, kom mannen min til Norge og 14. desember søkte vi om familieinnvandring. I 2013 fikk vi svar og i løpet av 2017 fikk han permanent opphold. Nå gjenstår det bare å søke om statsborgerskap.

Til nå har vi begge jobbet fulltid, men høsten 2017 skal mannen min begynne på studier! Det blir en ny hverdag for oss begge, men vi gleder oss.

kontakt: nestoljubicasto@gmail.com
instagram: majamilic

Instagram