Mine mål og ønsker for 2019

Leiligheten. Det er alltid noe jeg ønsker å gjøre i leiligheten, og i år er det hovedsakelig tre ting på listen. Skapet på soverommet, kontor-hjørnet og fliser på kjøkkenet. Det dukker stadig vekk opp mindre ting, men dette er altså de tre «store» tingene. Jeg har også veldig lyst til å bytte ut innredning på badet, men det er kanskje en litt for stor jobb mens mannen min fortsatt er student.

Reise. Når det var på tide å betale for København så var jeg veldig fornøyd med å ha spart litt hver måned gjennom året. Da var det ganske så greit å betale for fly/hotell/opphold. I år så skal vi reise bort til sommer og for at det også skal gå like greit skal jeg sette av penger hver måned frem til sommer. Videre så tenker jeg at det ikke skader å ha en konto kun til dette formålet sånn ellers også!

Bøker. Jeg har fortsatt noen bøker igjen fra i fjor som jeg ikke fikk lest. Derfor skal jeg fortsette å lese i år. Men denne gangen skal jeg ikke «spare» på bøkene. Jeg skal lese de en etter en til jeg har lest alle.

Forbruk. I år skal jeg fortsette å gjøre mitt beste for å holde forbruket mitt nede. Det ble nok litt for mange nye plagg utover høsten, og jeg har ennå ikke brukt alt heller. Fokuset mitt skal være på interiør og det jeg trenger. Det betyr ikke at jeg ikke kommer til å kjøpe noe jeg har lyst på, men jeg skal være mer bevisst. Klær, sko, hudpleie og sminke kan jeg kjøpe uendelig mye av uten at jeg bruker det. Og det er nettopp det forbruket jeg ønsker å gjøre noe med.

Trening og kosthold. Dette føles som et punkt «alle» skal gjøre noe med hver januar. Men jeg er allerede i gang med trening fra i fjor så da skal kostholdet settes på prøve i år. Yoga-kurset begynner igjen i slutten av måneden, i tillegg så drar jeg på treningssenteret en gang i uken (skal økes til to). Så jeg føler at treningen er «i boks», kostholdet derimot er ikke helt på topp. Motivasjonene er der, jeg må bare finne en måte å holde på den gjennom hele året.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.