TBS Julekalender: 21. – 24. desember

Innholdet i The Body Shop sin minste julekalender 2018, 21. – 24. desember.

Her er de siste 4 lukene i TBS sin julekalender. Helhetsinntrykket er at det godt kunne vært litt mer variasjon. Jeg fikk blant annet 2 dusjsåper, 2 body lotion, 2 badebomber og 3 håndkremer. Etter min mening kunne noen av disse doble lukene blitt byttet ut med mer sminke eller kanskje en parfyme. Likevel er det veldig greit å ha fått en del produkter som er nyttig, fine og som jeg aldri har prøvd før. Rett og slett en fin måte å prøve ut mange produkter fra et merke på!

21. Desember

Svart eyeliner er alltid greit å ha, så veldig fornøyd med denne luken. Nå krysser jeg fingrene for at den også gir god farge og holder en stund.

23. Desember

Fargen på bildet blir ganske feil, i virkeligheten er det mer en rosa-bær-aktig farge. Usikker på hvorfor det ble så rødt på bildet men men. Dette er altså ikke en lip gloss, men en matt leppestift i flytende form. Jeg har prøvd slike produkter fra andre merker og liker konseptet, så da håper jeg denne fungerer bra. Du får veldig mye farge med bare en påføring så det lover allerede bra!

24. Desember

I årets siste luke var det en body butter som lukter himmelsk. Lukten er mild og god, og gir en spa-følelse. Jeg har prøvd flere body butter fra TBS og liker dem. Så jeg ble veldig fornøyd med denne luken.

22. Desember

Her er altså håndkrem nr. 3. En er veldig fint, to er greit til å ha både her og der, men jeg vet ikke om jeg trenger tre stykker. Jeg er, som nevnt tidligere, ikke så flink med håndkrem. I det siste har jeg begynt å bruke det mer, men jeg er usikker på om jeg faktisk klarer å bruke opp en i vinter så tre blir en utfordring. Nå varer de i 12 måneder så krysser fingrene for at jeg klarer å bruke opp det meste innen da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.