TBS Julekalender: 15. – 20. desember

Innholdet i The Body Shop sin minste julekalender 2018, 15. – 20. desember.

Jeg fikk tilbake min MAC samme dag som vi reiste til København så jeg har ikke rukket å vise fram alle lukene i årets julekalender. Bedre sent enn aldri? Her er uansett alle lukene i TBS sin julekalender fra 15. til 20. desember.

19. Desember

I en av de tidligere lukene var det også en lip balm, den gang med smak av vannmelon, og denne gangen med smak av jordbær. Jeg er ikke helt overbevist hva gjelder dette produktet, men kan hende denne versjonen er bedre. Jeg skal i hvert fall prøve den ut.

18. Desember

Jeg er ikke en stor fan av parfymen med samme lukt da jeg synes den blir litt for sterk. Men så langt lukter denne mildere. Body lotion skal heller ikke lukte for mye om du spør meg, så skal bli spennende å prøve denne ut.

15. Desember

En børste til vipper og bryn var bak luke nr. 15. Jeg trodde det kom til å bli en sminkekost, og dette er vel en form for sminkekost? Det er lenge siden jeg hadde en slik børste, men det har vært savnet så denne var veldig praktisk å få.

20. Desember

Nok en badebombe, og noe jeg ikke kan bruke. Får håpe begge badebombene holder en stund så jeg får reist og bodd på hotell med badekar. Ellers får jeg ikke brukt disse dessverre.

17. Desember

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om å bruke en hanske i dusjen for å skrubbe kroppen. Tenker jeg i det minste kan bruke disse med en skrubb, og ikke dusjsåpe som foreslått på lappen, bare for å ha prøvd det ut. Kan hende jeg blir overbevist, ikke sant?

16. Desember

Enda et nyttig og praktisk produkt. Dette er altså en skrubb til kroppen som lukter kokos (lukter helt fantastisk godt!). Gleder meg veldig til å prøve ut denne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.