København: Hotellet

Hotellet vi bodde på heter Hotel Herman K som er et «unique 5-star luxury boutique hotel» midt i København. Prisen for det minste rommet er ikke akkurat i den lavere delen av et budsjett, men jeg synes det likevel var passende for å feire 10 år sammen. Den aller viktigste grunnen til at jeg valgte akkurat dette hotellet er beliggenheten. Ettersom turen var kort, ønsket jeg et hotell i gåavstand til det aller meste. Og nettopp det fikk vi her!
Når rommet beskrives som «alt du trenger i nærheten uten å gå ut av senga» så er det ikke rart jeg gikk for det minste rommet. For 2 netter trenger vi ikke akkurat mye plass på rommet så lenge det er rent og har eget bad.
Sjampo, såpe osv var fra REN, og det var varmekabler i gulvet. En høyttaler var det også i taket på badet. Det var flere høyttalere i rommet som du kunne koble musikken din til, ikke at vi prøvde dette. Vi la uansett merke til at om du slo på TV’n så kunne du høre den gjennom høyttaleren på badet.
Fordi bagasjen vår ikke kom sammen med oss var det veldig greit at vi hadde badekåper på rommet. Da kunne vi likevel skifte og slappe av før vi la oss for å sove, fremfor å være i reiseklærne. Det var forøvrig ikke egen minibar på rommet, for snacks og annet måtte det bestilles via room service og da ville det komme et gebyr på 69 DKK i tillegg.
Selv om det ikke var minibar på rommet så fikk vi to flasker vann uten ekstra kostnad.

Jeg likte hotellet, men jeg synes noen ting var forvirrende. Den største utfordringen var resepsjonen. Når vi ankom hotellet sent på kvelden (nærmere midnatt) så var det fullt hus i restauranten og baren. Det var ikke godt skiltet (så vel egentlig ingen skilt om det) og vi ble derfor usikre på om vi hadde gått riktig vei. Til slutt kom resepsjonisten (som helt sikkert gjorde mange andre oppgaver i tillegg), og det viste seg at resepsjonen var helt på enden (eller hjørnet) av baren. Litt vanskelig å høre med så mye høy lyd overalt, men det kom seg til slutt.

I tillegg var det nesten flaks at vi faktisk fikk bagasjen vår. Jeg hadde sagt ifra når vi ankom hotellet at bagasjen skulle komme neste dag. Jeg hadde også prøvd å forklare at det kan hende det var mannen min sitt etternavn som kom til å bli brukt, og ikke mitt. Det viste seg at resepsjonisten fra kvelden før ikke hadde gitt beskjed videre, eller at den var blitt borte på veien, for de som var der når bagasjen kom ante ingenting. Hverken om at bagasjen skulle komme eller hvilket etternavn det kunne være på. Jeg ble også fortalt at jeg burde ha sagt ifra, noe jeg fortalte dem at jeg faktisk hadde gjort!

Heldigvis ordnet alt seg og vi fikk bagasjen vår, men jeg er ikke komfortabel med at det var nære på. Om noe slikt skulle skjedd igjen så kommer jeg heller til å si ifra den dagen bagasjen skal komme for å minimere risikoen for at en beskjed ikke når fram.

Hvis du er ute etter et pent og ryddig rom med perfekt beliggenhet midt i København, og pris ikke er noen problem, så er dette et fint alternativ å sjekke nærmere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.