The Mistletoe Murder – and Other Stories

En av flere bøker jeg har hatt som mål å lese i løpet av 2018. «The Mistletoe Murder and Other Stories» er en samling av 4 noveller som forfatter P.D. James skrev for forskjellige aviser og magasiner til jul. Dette er også hvorfor jeg har ventet til desember med å lese denne boken. Det som er veldig greit med noveller er at de skal være korte, og derfor synes jeg de også er enklere å lese enn en hel bok. Eller sagt med andre ord, det er enklere å legge fra seg en bok når du har lest hele novellen enn når du har lest et helt kapitel.

The Mistletoe Murder – Novellene som tittel pryder boken. Jeg synes denne historien var interessant og en god innledning for noen som meg (som ikke har lest noveller av type krim før).

A Very Commonplace Murder – Hvis jeg skulle brukt et ord for å beskrive denne historien så ville det vært «overraskende». Vanligvis klarer jeg å skjønne en ting eller to, men denne historien overrasket meg til slutt.

The Boxdale Inheritance – Av alle de fire novellene var denne favoritten. Det er ikke alltid historier som handler om å finne ut av noe som skjedde mange år tilbake, men kanskje fordi det er en novelle så passet den likevel meg?

The Twelve Clues of Christmas – Usikker på om jeg faktisk skjønte denne. Jeg tror jeg skjønte den, men kan ikke si sikkert. Så jeg satt igjen med en følelse av at jeg hadde gått glipp av noe. Ikke akkurat slik jeg ønsker å avslutte en bok, men så kan jeg heller ikke like absolutt alle historier.

En kommentar om “The Mistletoe Murder – and Other Stories

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.