TBS Julekalender: 9. – 14. desember

Det er jammen ikke lett å fortsette som før når man ikke har sin egen Mac, men jeg prøver. Og så bruker jeg mye tid på andre ting, som baking og lese bøker. Uansett, her er noen flere luker fra TBS sin minste julekalender!

11. Desember

Jeg har brukt noen slike «svamper» til å rense ansiktet, og de har jeg likt. Så jeg gleder meg til å prøve ut denne. I tillegg synes jeg det er enklere å fjerne ansiktsmasker med noe annet enn bare vann og hender.

12. Desember

Enda en ansiktsmaske befant seg i luken når vi var halvveis i desember. Jeg har flere masker, men bruker de ikke så ofte som jeg burde (ja, det er en gjenganger). Likevel har jeg klart å bruke opp den andre masken, så jeg klarer nok også denne. Alltid morsomt å prøve nye rensende masker!

10. Desember

Jeg er nok ikke så veldig begeistret for nok en dusjsåpe, men det er fordi jeg ikke er en stor fan av den første (Strawberry varianten). Det kan hende denne er annerledes så jeg skal ikke dømme den ennå. Når jordbær-såpen er brukt opp skal jeg prøve denne, minst en gang, før jeg gjør meg opp en mening.

13. og 14. Desember

Min første tanke var at jeg hadde fått samme dusjsåpe igjen, men så ser jeg at det er sjampo. Helt ærlig så er jeg litt skeptisk, men jeg har faktisk ikke prøvd en sjampo fra TBS før så det skal bli morsomt. Dagen etter, 14. desember, fikk jeg en sminkefjerner som jeg har prøvd før. Jeg synes ikke den fungerer så godt. Jeg kommer derfor til å bruke den til å fjerne småfeil og slikt.

9. Desember

Siden forrige håndkrem så har jeg faktisk prøvd kremen. Jeg nevnte sist gang at jeg ønsket å bli flinkere til å bruke håndkrem, og jeg er så langt fornøyd med egen innsats. Gleder meg til å prøve denne også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.