TBS Julekalender: 3. – 8. desember

Litt på etterskudd, men sånn blir det når jeg er uten Mac’en min. Jeg har heldigvis mulighet til å redigere bilder og slikt, men det er hakket mer tungvint enn når jeg kan gjøre alt på min egen maskin. For ikke å snakke om skjerm og oppløsning….men nok om det, la oss heller se på hva jeg fikk i julekalenderen fra 3. til 8. desember!

4. desember

4. luke var en skuffelse når jeg først åpnet den. Hvorfor? Fordi den var tom. Jepp, jeg var veldig spent på hva jeg skulle få, og så får jeg ingenting. Jeg kastet ikke bort tiden og sendte med en gang en mail til TBS. De var veldig raske og hjelpsomme og ba meg gå innom en butikk (om jeg hadde mulighet til det) for å få innholdet i luken. 

I butikken så trengte jeg egentlig ikke å forklare noe særlig, for jeg var verken den første eller eneste som hadde fått tom luke. Så selv om det var en skuffelse når jeg først åpnet, ble saken godt håndtert av TBS og jeg fikk en søt neglefil 🙂

6. desember

Denne badebomben lukter sååå godt! Men jeg som ikke har badekar får ikke brukt den. Jeg får gjøre som jeg ofte gjør, spare den til vi *krysser fingrene* reiser bort og får et hotellrom med badekar. 

3. desember

Leppomade har jeg ofte lyst til å bruke, men som så mye annet glemmer jeg det bort. Jeg har likevel lagt inn en innsats å prøve denne ut. Helt overbevist er jeg nok ikke, og lukten av vannmelon er ikke en favoritt. Flere dager på rad har jeg brukt denne, men merker ikke at det hjelper så mye. Jeg kommer til å fortsette å prøve, men har liten tro på at jeg endrer mening.

7. desember

Jeg er veldig glad i ansiktsmasker, og denne lukter veldig godt. Førsteinntrykket mitt er at den er enkel å påføre, og enkel å fjerne. Den er ikke klissete og trekker inn i løpet av tiden den skal være på. Men når jeg fjerner masken så blir det litt for plastikk-følelse. Dette er bare mitt førsteinntrykk så kan hende jeg kommer til å like den bedre etter å ha prøvd den flere ganger. 

5. desember

Håndkrem. Jeg er overhodet ikke flink til å bruke håndkrem. Heldigvis er ikke hendene mine veldig tørre, selv om vinteren. Denne har jeg plassert i sekken som jeg har med på jobb, så krysser fingrene for at jeg i hvert fall får prøvd den ut noen ganger, om jeg så ikke klarer å bruke den opp.

8. desember

Jeg ble ganske så glad når jeg så denne. For kanskje det vil være enklere å bruke dusjsåpen med denne. Og det er det helt klart. Men jeg tror jeg brukte litt for mye såpe når jeg prøvde denne, for det tok en stund å få ut såpen. Og jeg fikk vel egentlig ikke ut alt heller. Det jeg virkelig likte med denne er at du får en lett skrubb uten å bruke en kroppsskrubb.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..