Products I’ve used up: oktober og november 2018

Puracy – Natural Hand Soap «Lavender & Vanilla»For meg er det ganske vanskelig å finne en håndsåpe som er flytende, ikke tester på dyr og ikke gir meg en «squeaky-clean» følelse. Derfor er jeg veldig glad for å ha funnet denne såpen fra Purcay. Jeg bestilte en ny forsyning før det ble tomt, og kommer til å fortsette så lenge den fungerer for meg.

e.l.f. cosmetics – Translucent Powder. Denne brukte jeg opp veldig raskt, føltes det som. Joda, det er et produkt som jeg bruker så og si hver dag. Likevel har jeg brukt samme type produkt fra andre merker som varte mye lengre. Selv om prisen er god, så kommer jeg ikke til å kjøpe denne igjen.

Harvey Prince – Roll-on parfyme «Yogini».Jeg har skrevet om denne parfymen flere ganger før. Jeg fikk dobbelt opp av denne ved en feiltagelse fra Vegan Cuts sin side (det var ganske mange som hadde fått doble esker). Det tok ca. 6 måneder å bruke opp denne, og for størrelsen synes jeg det er ganske lenge. Jeg har helt klart foretrukket å bruke denne når høsten startet fremfor om våren. En god lukt, men ikke en like stor favoritt som andre parfymer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.