Julegaver til henne

Forskjellige julegaver til henne

Morsom top // Mobildeksel // Armbånd // Toalettmappe Ted Baker // Toalettmappe Day // Yogamatte // Yoga block

Det er den tiden på året igjen, førjulstiden. Noen er allerede ferdig med alle gavene, mens andre foretrekker å bruke desember til nettopp det. I år har jeg ikke laget meg en egen ønskeliste, jeg har egentlig alt det jeg trenger og så kjøper jeg meg det jeg ønsker. Likevel synes jeg det er koselig å se på forskjellige julegavetips, og tenkte derfor å lage en liten slik liste.

Vanligvis synes jeg det kan bli litt dumt å kjøpe klær om man ikke er helt sikker på størrelsen. Men en morsom top som kan brukes som koseplagg eller pysjamas er bare hyggelig. Denne toppen har jeg faktisk bestilt til meg selv!

Jeg er et vanemenneske og bytter derfor ikke mobildeksel ofte, selv om jeg har lyst til det. Hadde jeg bare hatt flere slike deksler så kunne kanskje til og med jeg byttet oftere. Smykker er noe som alltid er en fin gave å få, spesielt om det er i stilen til mottakeren av gaven. Lite og minimalistisk eller fargerikt? Det finnes et hav av smykker å velge i.

Toalettmapper kan man egentlig ikke ha for mange av. Jeg har selv to toalettmapper fra Day Et Mikkelsen og synes de er veldig praktiske. De er myke og enkle å vaske etter en tur hvor sminken har blitt kastet rundt. Toalettmappen fra Ted Baker vet jeg ikke om er like praktisk, men den er veldig pen og tar seg derfor godt ut på et sminkebord.

Sist, men ikke minst, litt tilbehør til yoga. Jeg har i løpet av 2018 gått mye på yoga og liker det virkelig. Kanskje en fin yogamatte og en kloss er akkurat det noen trenger for å sette i gang selv? 

Disse tipsene er veldig generelle og passer ikke til alle. Det er ofte lister ute og går som handler om «den matglade», «den bok interesserte» osv. Og det er nettopp fordi alle har forskjellige interesser. En gave behøver ikke å være dyr for å være en god gave. Det er virkelig tanken bak som teller ❤

Publisert i Jul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.