Jakten på julestjernen

Så kvelden min har gått med til å se første sesong av «The good place», 2 filmer og en del videoer på youtube. Men dagen gikk med å få finne en julestjerne til vinduet. Det var en spesiell stjerne jeg hadde sett, og i dag skulle jeg kjøpe den. Utfordringen var at den var på lager i en butikk som er et stykke unna. Likevel tenkte jeg at det ville være verdt det. Så etter frokost og morgenkaffen dro jeg ut i det går regnværet. Jeg kom meg fram til butikken, og der hang den. Den perfekte stjernen.
Eh. Altså. Hmm. Nei.

Bildet over viser ganske greit utrykket mitt når jeg så den. Jeg skjønte med en gang at jeg ikke likte stjernen så mye som jeg trodde. Men jeg likte heller ikke tanken på å ha dratt så langt for å komme hjem tomhendt. Å bruke neste 500 kr på en julestjerne jeg ikke liker var uaktuelt, så det var egentlig ikke noe å tenke på.

Så jeg fant en veldig fin julestjerne på Nille istedenfor. Jeg fant også en veldig fin stjerne i en annen butikk. Og hver gang spør jeg meg selv hvorfor jeg ikke kjøper den. Så ser jeg prisen. Derfor. Kanskje en dag, men i dag er jeg fornøyd med den fine sølvstjerna jeg fant hos Nille!

En kommentar om “Jakten på julestjernen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.