Normann Copenhagen Era Lounge Chair High

Har du noen gang gått inn i en butikk for å se på en ting, men gått ut igjen med noe helt annet? Vanligvis så er jeg ikke så spontan. Og vanligvis kjøper jeg ikke nye ting på impuls. Og vanligvis bruker jeg mye tid på å undersøke før jeg kjøper noe dyrt.

Vel.

Så inn vi gikk på Illums bolighus, og ut igjen med en stol mellom oss gjennom Espresso House. For heisen i første etasje er så klart midt i EH. Men når du har bodd i Oslo en stund så er ikke dette det rareste du har sett. Der gikk vi gjennom sentrum, på t-banen og på buss med vår egen stol.

Du skulle kanskje tro at en liten tusenlapp for frakt er ingenting sammenlignet med alle de tusenlappene stolen kostet, men da må du tro om igjen. Jeg hater virkelig å betale for frakt. Og spesielt når frakten er så dyr. Samtidig så hadde jeg lyst til å få med stolen hjem med en gang. Det gikk jo greit!

Stolen vi viste fram til hele Oslo heter Era Lounge Chair High og er fra merket Normann Copenhagen. Nøyaktig hvilken farge det er, vet jeg ikke. Men det er en veldig fin grønnfarge, stoffet er velur og bena er kromfarget stål. Selv om den kostet en del er jeg NÅ veldig glad for at vi kjøpte den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.