The Hamlet Complex

Okey, så jeg var kanskje ikke helt innstillt på å se The Hamlet Complex søndag kveld. Været var kaldt og grått, det var søndag, det var regn, jeg var sliten. Og det hjalp ikke at jeg stadig vekk glemte det helt bort. Faktisk var det så ille at jeg hadde lagt inn kl. 19 i kalenderen, mens forestillingen faktisk begynte kl. 18! Det fant vi først ut når klokka var fem på fem og vi hadde ca. 15 min å gjøre oss klare.

Vi rakk det heldigvis, og når det var tid for første pause var jeg veldig glad for at vi dro. For første akt var ganske så utrolig og jeg var spent på hvordan det hele kom til å utvikle seg før avslutningen. Scenen var «grand» (i mangle av et bedre ord) og utnyttet virkelig hele plassen, det gikk fra den dypeste dybden til taket helt nærmest. Virkelig flott scene og måten de brukte den i de forskjellige aktene og scenen.

Selve forestillingen var morsom, underholdende, spennende, galskap, desperasjon og ja helt fantastisk. Jeg nøt virkelig forestillingene, ikke minst klarte jeg for en gangs skyld å følge med på hva som foregikk. Det kan være fordi det hele var på engelsk (med noen få unntak hvor det ble snakket litt italiensk.

Så ja, vel hjemme igjen var jeg fornøyd med å ha rukket tidsnok til The Hamlet Complex.

En kommentar om “The Hamlet Complex

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.