Things to do in September – 2018

Peer Gynt. Nok en prøveforestilling, og det er allerede nå på fredag!

Statsborgerskap. Den siste tiden har vi samlet sammen papirer, og på fredag er det bestilt time. Det er først når alle papirene er levert at søknaden er ferdig, og så begynner ventetiden.

Fullføre oppussing av gangen. Det har blitt en liten pause hva gjelder oppussingen, fordi papirene til statsborgerskapsøknaden har vært i fokus. Men nå er alt samlet opp så da fortsetter oppussingen. I løpet av september regner jeg med at vi er ferdig med gangen.

Yoga. Første time til «høst-semesteret» er i morgen, og fremover skal jeg fortsette med yoga en kveld i uken. Med unntak av neste uke og uken deretter (se neste punkt til hvorfor).

Fotball Weekly. Vi var visst på Fotball Weekly i fjor også (i februar). Ja….kanskje ikke et høydepunkt for meg, men så drar jeg med mannen min på mye som kanskje ikke er et høydepunkt for han. Må man så må man, haha!

Tannlegen. Uh. Hvert år har jeg tannlege time i løpet av høsten og denne gangen er det i september. Krysser fingrene for at det går greit.

Hjemmelaget mat. Sommeren varte visst ut august. Det har blitt mye mat ute og det har resultert i at jeg ikke lenger vet hva jeg ønsker å spise til middag her hjemme. Så i september skal det bli mer fokus på god hjemmelaget mat.

Hjemmekvelder. Høst. Kulde. Regn. Det er morsomt å dra ut på forestilling, kino og slike ting, men nå føler jeg for å være litt mer hjemme. Å ha full timeplan uke etter uke tar på til slutt, i september blir det derfor et mål å finne på noe koselig hjemme og ikke bare ute.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..