Gulvet i gangen – før og etter

Tada! Jeg er så utrolig fornøyd med gulvet i gangen, det er det fineste gulvet i hele leiligheten. Det er ikke en hemmelighet at jeg ikke er så glad i gulv som er lakkert og gulnet. Når det gjelder gulv og vegger så foretrekker jeg at det går i kalde toner. Når vi startet oppussingen så var jeg klar på en ting; gulvet må endres. Men hvordan visste vi ikke helt. Først diskuterte vi å legge et nytt gulv over det gamle. Vi var nok ikke helt overbevist, så da begynte vi å se på å slipe gulvet.

Å slipe et gulv er ikke bare å finne fram sandpapir og sette i gang. Så etter noe frem og tilbake la vi ut jobben på mittanbud.no. I jobben beskrev vi at vi ønsket sliping av gulv og etterbehandling med olje. Det var min mann som avtalte jobben, og neste dag kom de for å utføre den. Det tok mindre enn 2 timer, og når jeg kom hjem (var ute og solgte FINN ting ;)) var alt ferdig og ikke noe støv i leiligheten. Fakturaen kom på akkurat det vi hadde blitt enige om.

Så ja, veldig fornøyd 😀 Skulle jeg ønsket at alle gulv i leiligheten skal se slik ut? JA! Men vi får se hva det blir tid. Tid og penger og sånt…. Uansett kommer jeg til å nyte det pene gulvet i gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.