Og det var siste gang vi var på Latter

Det er kanskje en dramatisk overskrift, og en overdrivelse. Men etter tirsdagens standup på Latter så følte jeg ikke akkurat for å dra dit igjen. Vi har ofte vært på standup. Og hver gang setter vi oss flere rader unna scenen. Alle som har vært på standup vet hva det betyr å sitte på en av de første radene. Derfor unngår jeg nettopp det. Men når de bestemmer seg for å gå ut blant publikum for å finne frivillige, ja da er det ikke like lett å komme seg unna.
Og det skjedde med meg den kvelden. Jeg sitter og gjør alt jeg kan for å ikke få øyekontakt, men neida. Han peker rett mot meg. Du! Jeg….så da dro jeg opp på scenen. Ikke noe farlig, sa de. Ikke noe å være redd for, sa de. Vi kan ikke bevege oss, så dere må styre oss. Sa de. Herr-e-gud så flau jeg følte meg. Men jeg kom meg gjennom det. Riktignok skjelven, og veldig varm.

Nå har det heldigvis gått noen dager og hele opplevelsen har jeg nå fått litt på avstand. Det føles derfor mindre flaut. Samtidig kan jeg nesten ikke tro at jeg faktisk gikk opp og gjennomførte, men det føltes faktisk enklere enn å prøve å komme seg unna. Og så sitter jeg igjen med opplevelsen. Men jeg kan godt klare meg fint uten å måtte oppleve det igjen.
Før min store Latter-opplevelse var vi på Delicatessen for middag. Vi har lenge hatt lyst til å prøve tapas, og restauranten ligger like ved Latter så det var et enkelt valg. Maten var helt grei, det var flere elementer som smakte godt, men ingenting som var noe utenom det vanlige. Jeg bestilte nok litt for mye mat, det er fort gjort å tenke at man trenger mye når man er sulten og skal spise tapas. Men det ble helt klart litt for mye til slutt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.