Acure – Coconut + Argan Oil Cleansing Towelettes

Disse renseserviettene kjøpte jeg for lenge siden, men det er først i det siste at jeg har fått prøvd dem ut. Jeg kan begynne med å si at jeg ikke kommer til å kjøpe disse igjen. Mitt største problem er vel at jeg må «gnikke» veldig mye for å få fjernet sminken. Og de gangene jeg ikke har sminke, får jeg heller ikke lyst til å bruke dem. Det blir et tynt lag på huden som jeg rett og slett ikke liker. Så jeg må bruke en rens etter renseserviettene….

Lukten er heller ikke noe å skryte av, den minner litt på maling. Noe jeg legger ekstra godt merke til når vi nå har malt og dermed kjenner igjen lukten. På den positive siden så er ikke lukten så sterk og du merker den ikke etter å ha brukt serviettene. I tillegg er de ikke fuktet nok noe som gjør at de blir veldig fort tørre når jeg bruker dem. Emballasjen er heldigvis bedre, med en enkel lukke og åpne funksjon så blir ikke det lille av fukten tørket ut.

Om det ikke er tydelig nok, jeg likte ikke disse. Heldigvis kjøpte jeg en liten pakke med kun 12 stk. Jeg bruker de nok opp (bare ikke som renseservietter), bare for å ha brukt dem. Men så kan de egentlig gå i glemmeboken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.