A penny for your thoughts

Jeg grugleder meg til i dag. Om ikke så lenge kommer det noen for å slipe og etterbehandle gulvet i gangen. Gleder meg til å se resultatet, men gruer meg fordi vi aldri har gjort noe sånt før.
Nå slipper jeg å være hjemme mens slipingen foregår, så jeg kommer forhåpentligvis hjem til det ferdige resultatet. Jeg skal nemlig til sentrum for å levere teppet som vi selger på FINN.
På begynnelsen av året føler jeg at jeg har mye tid til å gjøre alt jeg har lyst til. Men nå begynner jeg å innse at året nærmere seg slutten. Det er mindre enn et halvt år igjen. Samtidig er jeg fornøyd med det vi har fått til i år, både jeg og mannen min. Og selv om det ikke er så lenge igjen til slutten av året er det fortsatt flere spennende ting i vente.
Oppussingen tar mye tid og jeg tenker mye på hvordan det blir til slutt. Samtidig har jeg allerede begynt å planlegge neste prosjekt i hodet mitt. Derfor er jeg «avhengig» av at gangen blir så bra som mulig. Da vil neste prosjekt føles litt mindre skummelt.
Det er mye jeg har lyst til å gjøre hva gjelder karriere-relaterte ting, men det blir som oftes bare med tanken. Jeg bruker oppussingen som unnskyldning for at jeg ikke har energi eller tid til så mye annet. Men sannheten er at jeg synes det er vanskelig å «bare sette i gang». Samtidig så føler jeg på ekstra motivasjon fra tid til annen og må bare gjøre det.
Sist, men ikke minst, jeg kan ikke la være å tenke på om søknaden er fylt ut riktig. Altså, mannen sin søknad til statsborgerskap. Jeg har gått gjennom søknaden så mange ganger, og jeg følte meg veldig sikker på at ting var riktig. Men når det ikke lenger er mulig å endre på den så begynner jeg å tvile på alt. Det skjer hver gang, men ender til slutt opp med å gå bra. Så nå får vi bare samle sammen alle papirene for timen er bestilt og alt skal leveres veldig snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.