Oppussing av gangen: ferdigmalt

Helgen gikk med til maling. Litt slitsomt? Kanskje det, men verdt det for nå er alt sammen ferdigmalt. Dette var rett før vi startet, det grønne på veggen er altså fra fargeprøven og ble malt for å avgjøre hvilken farge vi skulle gå for. Det stod til slutt mellom «Sjøsmaragd» og «Soft Mint». Og ja, det er svarte søppelsekker som er brukt for å dekke til gulvet, fungerer like greit som filt.
Denne brukte jeg, veldig praktisk. Jeg maler ofte rundt lister (både oppe og nede, selv om vi ikke har lister nå), og rundt andre småting som lysbrytere og slikt. Og da trenger jeg noe som er lett å flytte på og bære. Denne hendige saken er mye enklere, jeg har den på armen og slipper å gå opp og ned hele tiden for å hente maling. Den er også enkel å flytte på når jeg maler nærmere gulvet.
Her har vi malt alle veggen med et strøk. Vi tok deretter en pause mens malingen tørket. Vi rakk å gjøre begge strøkene i løpet av lørdagen. Det måtte nesten til får å kunne male taket i to strøk neste dag.
Til venstre er altså hvordan det så ut før vi var ferdig, og til høyre er hvordan det ser ut nå (etter to strøk). Det er noen småting å fikse, men det er bare for å være ekstra nøye. Vi får se hvordan det går denne helgen.
Litt vanskelig å fange hvordan fargen faktisk ser ut, lys og annet påvirker hvordan fargen ser ut. Men det er altså «Sjøsmaragd», en veldig fin grønn farge. Det var vanskelig å lande på en farge fordi vi begge synes fargene var veldig fine. Jeg har også en ide om hvordan jeg kan få brukt «Soft Mint», men vi får se om det blir noe av den ideen.
Mannen min fikk også på plass vår nye lampe i løpet av søndagen. Ingen av oss likte lampen som var der fra før, så vi landet til slutt på en ny rund og enkel lampe som lyser opp hele gangen.
Vi er begge fornøyde med hvordan det ser ut nå, men vi er ikke helt ferdige ennå. Gulvet skal fortsatt slipes og oljes før vi kan begynne å innrede. Krysser fingrene for at det også blir gjort snart. I mellomtiden må vi prøve å finne ut av interiøret, men det blir bare morsomt.
Litt flaks hadde vi vel også når vi fant denne lampen på salg. Nå blir det en liten pause frem til helgen, skolen har tross alt startet igjen. Men vi har altså fått gjort ganske mye allerede og jeg liker gangen vår mye bedre nå enn før. Gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.