The Juicery

En dag i forrige uke spiste jeg lunsj på The Juicery på Frogner. Jeg tok samtidig med meg boken jeg leser nå så jeg kunne sitte noen timer å lese. Hadde det ikke vært mulig å sitte ute i skyggen så hadde jeg nok ikke blitt sittende så lenge, men med skygge og lett vind var det helt perfekt.
Raja-juicen var en av anbefalingene jeg fikk når jeg nevnte at jeg ville ha noe syrlig og forfriskende. Den ser ikke så frisk ut, men den smaker som en god lemonade. Jeg kunne godt ha drukket denne igjen, selv om jeg neste gang kommer til å prøve den andre anbefalingen som var en blå-farget juice (husker ikke hva den heter).
Jeg skulle gjerne ha skrevet hva denne bollen med gode smaker heter, men jeg husker virkelig ikke. Noen av ingrediensene er eple, jordbær, granola (?), peanøttsmør, sjokoladebiter og banan. Det var mye forskjellig som på en eller annen måte smakte godt. Jeg likte det i hvert fall.
Det er også verdt å nevne at de som jobbet der var veldig hyggelig. Er ikke alltid like lett når man skal prøve ut et nytt sted å ikke vet helt hva man skal velge. Men jeg ble fornøyd med begge valgene min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.