Mango Chutney Laks

Jeg har skrevet om denne retten før, men siden den gang har jeg endret litt på fremgangsmåten. Det er ikke de store endringene, men mindre justeringer for å gjøre det hele enda enklere. Og dette er allerede en ganske enkel oppskrift! Dersom du ikke er så glad i fisk, men liker indisk så kan dette være en fin måte å få i seg mer fisk.
Du trenger:
2 stk laksefilet
1/2 boks creme fraiche
1,5 ss mango chutney
Smør eller olje til stekning
1 ts karri
Penne pasta
Vårløk

Du gjør:
1. Skjær laksen i biter og gjør klar vårløken ved å vaske og kutte den. Jeg pleier å bruke 2 stk.
2. Sett på pastavannet og kok pastaen etter anvisningen på pakken.
3. Bland sammen mango chutney, karri og creme fraiche i en skål.
4. Stek laksebitene. Jeg pleier å la bitene «falle fra hverandre» til endra mindre biter.
5. Tilsett mango chutney blandingen og halvparten av vårløken. Rør alt forsiktig sammen.
6. Når pastaen er ferdig tilsetter du også denne sammen med laksen og mango chutney.
7. Server med å ha på resten av vårløken på toppen av pastaen.

Reklamer

En kommentar om “Mango Chutney Laks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.