Holmenkollen Ski Jump Tower

Dette var det eneste bildet jeg tok hvor jeg faktisk så hva jeg tok bilde av. I dag tok vi blant annet turen opp til Holmenkollen og hopptårnet. Det er en stund å vente i kø for heisen opp, men utsikten på toppen er verdt det. Selv om utsikten mens du tar kollensvevet er enda bedre. Ziplin’en starter omtrent fra hvor bildet er tatt, og går hele veien ned til den lille blå «boksen» på bildet. Det er noen år siden vi tok denne veien ned, men jeg husker fortsatt hvor morsomt det var, selv om det er litt av en følelse å stå på toppen og kaste seg utenfor.
Altså, i hele dag er det sol og nesten ingen skyer. Men så kommer vi opp til hopptårnet og da dukker alle skyene opp. Det blir ikke helt de samme bildene med alle disse skyene, men det får gå. Jeg hadde uansett kun mobilen med for å ta bilder, og ikke kameraet mitt, så det får gå.
Jeg blir alltid fascinert av å se en hel by fra et høyt punkt, slik som her, og uansett hvor mange bilder jeg tar så blir det aldri helt det samme som å se det med egne øyne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.