Vespa & Humla

Fint vær og helg betyr at frokost blir sen og ute. Vi spiser nesten aldri ut om vinteren, men om sommeren er det så og si hver helg. Og når det først er fint vær ute så nekter jeg å sitte inne å spise, så om det ikke er ledig plass på uteserveringen så går vi videre. Og slik endte vi opp på Vespa og Humla forrige søndag.
Konseptet er visstnok dansk og går ut på at du fyller ut en seddel med hva du vil ha på din «frokostfjøl». Jeg synes det er veldig grei måte å bestille akkurat det du selv har lyst på uten å måtte be om endringer eller droppe noe bare pga en ingrediens. Og så liker jeg å kunne spise mer typiske frokostting til frokost og ikke burger eller annen typisk middagsmat.
Minn mann valgte chiapudding, salami, speilegg og brødskiver med smør. I tillegg til en iskaffe og appelsinjus til drikke. Jeg må si at den jusen smakte virkelig ferskpresset jus. Tror nesten jeg må ta det selv neste gang vi er her til frokost.
Min «frokostfjøl» bestod av en croissant, fruktskål og vaniljeyoghurt med granola med en cappuccino til drikke. Og vann så klart. Skulle gjerne hatt til mer variasjon i frukten, men ellers smakte også dette veldig godt.

Vi ble sittende ute i nesten to timer, for nå har jeg blitt en slik person som drikker kaffen sakte og sikkert. Den smaker tross alt best når den er kald. Og så liker jeg å sitte ute når vi først har en så super sommer som nå.

Vespa og Humla er helt klart et sted vi kommer til å besøke igjen, kanskje også til lunsj/middag. Maten var god og jeg likte at det var litt utenfor «hovedgatene» på Grünerløkka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.