Ingen sommer uten IKEA

Alle som har vært på IKEA vet at det ikke nytter å dra når du er sulten. Før har vi alltid spist på IKEA før vi setter i gang med runden vår, men denne gangen spiste vi frokost på Fru Hagen. Deretter dro vi til sentrum og gratisbussen til IKEA. Dette var første gang (I think) vi var på IKEA siden i fjor sommer. Det ble litt mye den gangen, men vi hadde noen småting vi skulle kjøpe så da ble det en ny tur forrige lørdag.
Altså, jeg blir ikke lei av disse pannekakene. Joda, hadde jeg spist det hver dag så kanskje, men heldigvis er ikke det tilfellet.
Det var vel ved plantene vi brukte mest tid. Min mann skulle ha nytt bonsai tre…..og det er ikke det samme hvilken man tar!
Endelig! Før vi går videre så må det dokumenteres at treet er valgt ut.
Om du tror vi endte opp med dette treet må du tro om igjen. For etter å ha valgt ut det perfekte treet og dokumentert det, så gikk han tilbake for å velge et annet tre. Men så var vi ferdige og kunne endelig betale for alt.
To timer og 2 300 kr senere…..

Vi skulle vel egentlig ha lyspærer og bonsai treet. Vel. Når vi har en liste så holder vi oss til den. Men denne gangen hadde vi ikke liste. Så da ble det heller litt «ååååh se der» og litt «dette burde vi ha». Det ble blant annet nye tallerken, nye glass og nye oppbevaringsbokser. Greit nok at det vi kjøpte var «nødvendig», men vi tenkte egentlig ikke på hvordan vi skulle få med alt hjem. Jaja, gikk greit til slutt og nå trenger vi ikke å dra til IKEA på en god stund. I hope!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.