I prøverommet

Når jeg er ute på shopping alene så ender jeg noen ganger opp med å ta bilder av plaggene jeg kommer til å kjøpe/er usikker på om jeg skal kjøpe. Noen plagg bare vet jeg at jeg liker, mens andre plagg er kanskje langt utenfor komfortsonen min så jeg trenger enda en mening. Her om dagen skulle jeg finne et par luftige bukser og endte opp med hele 3 stk.Denne buksen visste jeg helt klart at jeg ville ha. Enkel farge, luftig passform og lommer. Det var akkurat slike bukser jeg var ute etter, og da er det herlig å finne det på første forsøk. Dette var altså på MANGO som jeg ofte pleier å gå til for å se om de har noe av det jeg leter etter. Og ofte har de det også.
forrige innlegg viste jeg fram denne busken, men i prøverommet var jeg usikker på om jeg skulle kjøpe den eller ikke. Svarte og hvite striper som går nedover beina føltes ut som et stort steg vekk fra det jeg vanligvis kjøper. Men det er kanskje bare bra? Uansett så sendte jeg bilde til mannen min som mente jeg burde kjøpe dem, så da gjorde jeg det. Og foreløpig er jeg fornøyd med valget.
Her sendte jeg et spørsmål til manne min, «pysjamas eller bukse?». Jeg var veldig usikker på om denne buksen så ut som pysjamas eller om det var ok som bukser. Han svarte «bukse» og jeg kjøpte også dette paret. Riktignok så tenkte jeg at det gikk greit fordi de var på salg og dermed ikke så dyre.

En kommentar om “I prøverommet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.