Mucho Mas

Det blir stadig vekk endringer i planene når vi skal spise ute. Vi skulle egentlig til Fru Hagen i går for å spise brunsj. Men vi var framme 14:11 og brunsjen varte til 14:00. Såååå….vi dro videre til et annet sted vi lenge har hatt lyst til å prøve, nemlig Mucho Mas. Det ligger tross alt «rett ved» Fru Hagen.
Min mann gikk for chili con carne som han syntes var god og han var mett lenge etterpå. Det eneste som var synd er at det ikke var nok koriander (hans ord, ikke mine), men så liker han å ha på mye koriander.
Jeg valgte taco, eller nærmere bestemt Tacos De Verdura Trio. Jeg trodde at de kom til å være mindre, hvorfor vet jeg ikke. Jeg synes kombinasjonen var veldig god og kunne godt bestilt dette igjen. Risen var litt for klistret sammen, men smaken av rød ris veier alltid opp.

Alt i alt så synes jeg du får mye mat for pengene på Mucho Mas og jeg kunne godt spist her igjen. Det er faktisk flere ting jeg har lyst til å prøve på menyen så det kan godt hende vi kommer tilbake hit en annen gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.