Halvveis i 2018

Vi er nå halvveis gjennom 2018 og da synes jeg det er greit med en påminnelse av hvilke mål og ønsker jeg hadde i januar. Det var rett og slett flere mindre mål og ønsker som jeg kunne bruke som en form for huskeliste. Jeg tenkte også at den listen kunne brukes for hver måned slik at jeg til slutt kom meg gjennom hele listen. Helt ærlig så har jeg ikke vært så flink til det, men jeg kan jo prøve å bli enda flinkere til det ut året.

Da tenker jeg vi ser først på de punktene som er utført.

 • Teppe til kjøkken eller spiseplassen. Mest sannsynligvis spiseplassen.
 • Et sett med 3 bakeboller i stål.
 • Rydde opp i kroken ved kjøleskapet. Jeg ser for meg hyller og gulvplass hvor vi kan ha en form for boks for papir.
 • Få på plass lampene over spisebordet.

Nå ble det ikke teppe til kjøkkenet eller spiseplassen fordi jeg ombestemte meg. Det var et teppet jeg hadde veldig lyst på, men det var for stort for både kjøkkenet og spiseplassen. Istedenfor ble stuen fornyet. Nesten samtidig ryddet vi også opp i «kroken» ved kjøleskapet og jeg er veldig fornøyd med hvordan det nå ser ut.

Lampene over spisebordet fikk vi på plass i begynnelsen av januar så det punktet var gjort før det ble skrevet ned. Jeg har også kjøpt meg et sett med tre bakeboller i stål som jeg har fått brukt noen ganger og er fornøyd med det.

De tingene som er pågående ettersom året ennå ikke er ferdig er følgende

 • Fornye garderoben, gjerne «second hand». Hverdag, jobb og trening.
 • Få med flere teater, musikaler og andre kulturelle hendelser. Ikke minst besøke den nye kinoen i Oslo.
 • Lese alle bøkene jeg fikk til jul, og de jeg kjøpte i fjor (The Word is Murder, Murder Under the Christmas Tree, Magpie Murders, Norrøne Guder, Sleep No More, The Mistletoe Murder).
 • Bruke neglelakk oftere.
 • Vårrengjøring av sminke og hudpleie produkter. Jeg har prøvd å gjøre det ofte, men nå føler jeg virkelig for å bli ferdig med alt som er utgått på dato og ikke blir brukt.
 • Holde treningen ved like.
 • Prøve ut flere sunnere varianter hva gjelder baking og desserter.
 • Kjøpe flere spill til Nintendo Switch.

De siste par månedene har jeg prøvd å fornye garderoben litt, blant annet med toppen som jeg har på meg på bildene i dette innlegget. Jeg prøver å tenke på spesifikke type plagg jeg er ute etter og så leter jeg i både kjedebutikker og i vintage butikker. Vi har også vært ute på restaurant, teater og kino. I morgen skal vi på kino igjen og så er det nok flere forestillinger som venter oss til høsten.

Jeg leser også oftere og har lest to av bøkene som stod på listen min i januar. Men så fikk jeg to nye bøker til bursdagen min, den ene har jeg lest ferdig og nå er jeg i gang med den andre boken. Krimbøkene har jeg lyst til å vente med til det blir mer høst (for det er i regnvær og torden at krimbøker er best).

Neglelakk brukte jeg en del på begynnelsen av året, men så har det dabbet av. Det må jeg bli flinkere med resten av året. Vårrengjøringen har jeg startet på, men det er ganske mange produkter å gå gjennom. Jeg har i hvert fall ikke handlet for mange nye produkter og fokuserer på å bruke det jeg har.

Trening har jeg overraskende nok klart å holde ved like. Først med styrke og yoga, og nå med løping. Tror 2018 kan bli et år hvor jeg trener regelmessig uten større pauser (med unntak av begynnelsen av året som startet tregt på treningsfronten). Når det gjelder sunnere varianter av dessert og baking så har det ikke blitt så mye av det. Men det har heller ikke blitt usunne varianter. Jeg er nok ikke helt i bakemodus om sommeren så får se om det blir noe mer ut av det om høsten.

Jeg har ikke kjøpt flere spill til Switchen, men min mann har gjort det. Det må vel telle med? I oktober skal visstnok Mario Party lanseres og det MÅ jeg ha, ellers har jeg ikke noen flere spill på listen.

Og til slutt det som ikke er gjort ennå

 • Pusse opp gangen eller skapet på soverommet.
 • En ferietur om sommeren til varmere strøk. Om ikke noe uforutsett skjer.
 • Organisere skuffer og skap.
 • Hyller og interiør på kjøkkenet. Joda, det er fint og vi liker det. Men jeg føler alltid at det mangler noe.
 • En storbyferie på våren eller høsten. Mest sannsynligvis høsten.
 • En stor langpanne ca. 30×40 cm. Og en liten langpanne ca. 30×20 cm.
 • Bli enda flinkere til å lage mat.
 • Ny børste til å vaske poteter. Små poteter stekt med skinnet er så godt, og enklere enn å måtte skrelle.
 • Søke om statsborgerskap for mannen min.

En ferietur om sommeren utgår, noe uforutsett skjedde. Neida. Joda. Vel, jeg skrev det fordi planen var å reise bort i sommerferien om mannen min ikke fikk en sommerjobb. Og det gjorde han så da faller ferieturen bort, men det går heldigvis veldig greit om dette været fortsetter.

Å finne ut av gangen, skuffer, hyller, interiør osv kan jeg gjøre de neste ukene nå som jeg skal ha sommerferie. Og statsborgerskapet skal vi snart søke, vi må bare samle alle papirene og finne ut av det. Bli flinkere til å lage mat? Tja. Vi får se, haha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.