Spasertur i Oslo

Lørdag var en perfekt dag for å teste mitt nye kamera. Jeg har allerede brukt det litt, men i går fikk jeg virkelig prøvd det ut i forskjellige settinger. Dagen startet med en løpetur ute, før jeg tok en dusj og fikset noen kjedelige greier (bank og forsikring og slikt).Etter noen timer hjemme var det på tide å komme seg ut litt. Fint vær betyr at jeg trener mer ute, og da trenger jeg mer treningsklær som jeg kan bruke når det er så varmt ute.
Så da dro vi innom Storo storsenter. Jeg liker egentlig ikke å dra til Storo «midt på dagen» fordi det er så mange folk der. Selv om det er mange på Storo så føler jeg det er enda fler på Oslo City. Vi dro raskt innom H&M, og jeg orket ikke en gang å prøve på klærne. Du vet de gangene det er en milelang kø og du bare vet det tar minst en time før du er først i køen.
Så jeg bare betalte og krysset fingrene for at det kom til å passe (og det gjorde det). Da var det endelig tid for å spise noe og vi dro derfor først til «Mat og mer» på Bjølsen.
Men som jeg skrev i forrige innlegg, der var det fult på uteserveringen. Vi dro derfor videre til «Grisen«. Etter å ha gått mye i solen var det deilig å sette seg ned i skyggen. Vinden var også veldig velkommen.
Ettersom det var langt ut på ettermiddagen gikk vi innom butikken for å handle inn til søndagens middag, før vi dro hjem igjen.
Vi dro også innom Storo en siste gang før det stengte. Om du vil unngå masse folk og kø til prøverommet så er det best å komme når et senter nettopp har åpnet, eller rett før det stenger. Ca. 1 time til en halvtime før det stenger er det ikke så mange igjen på senteret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.