Laks med mango chutney saus

2018: Oppdatert oppskrift finnes her.

Da vi var i matbutikken for noen uker siden stod det en dame og lagde to retter av Salma laks. Den ene retten var rå salma lak med soya saus og sesamfrø, og den andre retten var denne. Vi smakte på begge og fikk vite at oppskriften var å finne på nettet. Damen i butikken hadde lagt til vårløk, noe som ikke står i oppskriften, men vi valgte også å ha det med.

Du trenger:
Laks (trenger ikke å være salma, vi kjøpte vanlig laks)
1 boks lett creme fraiche
3 ss mango chutney
Smør til stekning
Karri pulver
Penne pasta
Vårløk

Fremgangsmåte:
1. Vi kjøpte 4 fileter av laks, så vi begynte med å skjære to stk i biter.
2. Kok penne som vanlig, dette er det som tar lengst tid.
3. Bland 3 ss mango chutney og ca 1-2 ts karri pulver i boksen med creme fraiche.
4. Når du merker at pastaen begynner å bli ferdig kan du begynne å steke laksen.
5. Stek noen minutter på hver side, vi stekte bitene i ca. 2 min. på hver side.
6. Tilsett «sausen» og bland det forsiktig sammen.
7. Når alt er ferdig, server det med å legge først pasta på tallerken, så sausen med laksen og til slutt litt frisk vårløk.

Kan også serveres med ris eller salat ved siden av, du velger selv hva du liker best 🙂

Middag20130929

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.