Bryllupet vårt

I dag har vi bryllupsårsdag noe som betyr at vi har vært gift i 1 år og jeg tenkte det vill være passende å skrive litt om bryllupet vårt. Jeg har tidligere lagt ut bilder som viser noen detaljer fra bryllupet og de kan du finne her.

Kvelden før bryllupet sov vi i en suite i Hotel Tuzla, dermed trengte jeg ikke å stå opp kl. 6 for å rekke frisørtimen. Men jeg måtte likevel stå opp ganske tidlig da jeg skulle sminke meg selv. Jeg valgte å gjøre det selv da jeg visste akkurat hva jeg ville ha, øyesminken var en variasjon av denne. Selvfølgelig klarte jeg å glemme den hvite eyelineren hjemme, og mannen måtte kjøpe en tilfeldig i butikken mens jeg var hos frisøren.

Etter frisørtimen dro jeg og min forlover til DM for å handle inn noen småsaker, hvor vi etterpå prøvde å finne en taxi. En ting er å gå med fint hår, men jeg hadde jo tross alt på meg både slør og diadem 😀 Da vi var kommet til besteforeldrene mine sitt hus, var det tid for å ta på seg den første kjolen.

Kjole1

Her ble det servert litt snacks og drikke mens vi ventet på brudgommen. Det er nemlig slik at brudgommen skal hente bruden hjemme hos henne. Etter at Sajo og noen av hans familiemedlemmer var ankommet, tok vi noen bilder og så dro vi til Hotel Tuzla for at jeg skulle skifte før fotograferingen. Jeg skiftet til brudekjolen min og vi dro til ’Banja’ for å ta bildene.

Fotografering2

Da vi var ferdige med fotograferingen begynte det smått å regne, men jeg har hørt at det er ’good luck’ når bruden får regndråper på sløret 😀 Vi dro så til hotellet igjen hvor noen av gjestene hadde samlet seg. Her ventet vi fram til vi skulle gå for å signere papirene.

Det har blitt en ”trend” i Tuzla å signere papirene der festen skal holdes slik at alle kan få være med. Men jeg følte likevel for å gjøre det litt mer tradisjonelt ved å ikke gjøre det, og heller gjøre det i det vanlige lokalet. Vi gikk inn og satt oss foran sammen med forloverne våre. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg ikke fikk med meg veldig mye av hva som ble sagt, damen snakket veldig fort 🙂

GifteSegIUtlandet

Men uansett på et tidspunkt reiste vi oss opp og svarte ’JA’, damen glemte ringene men det gjør ikke noe xD Vi tok på ringene og signerte i boken før vi endelig fikk kysset. Etter dette gikk vi litt bort i lokalet og sto på en rekke (vi og forloverne) slik at når gjesten skulle forlate lokalet kunne de alle gratulere oss.

Vi tok noen bilder utenfor fontenen før vi kjørte litt rundt i byen og tutet (dette er noe alle gjør). Endelig kom vi til restauranten hvor vi skulle ha selve festen. Fordi jeg ikke hadde spist noe særlig denne dagen, gledet jeg meg veldig til maten. Før maten ble servert hadde vi vår første dans. Klokken var nå blitt rundt 17 eller litt tidligere, og vi måtte danse først slik at de andre kunne få lov til å danse 🙂

Bryllup

Mat og drikke ble servert, vi hadde valgt en meny med forrett, hovedrett og ubegrenset mat og drikke utover kvelden. På et tidspunkt gikk jeg ut på dansegulvet for å kaste buketten, og rundt 21:30 ble kaken trillet inn. Etter at vi hadde skjært kaken fikk vi, våre forlovere og våre foreldre hvert vårt glass med campange. Jeg byttet også til min siste kjole som jeg skulle ha på resten av kvelden.

Festen varte til rundt 3-3:30 så jeg var ganske sliten når vi endelig dro tilbake til hotellet. Da denne lørdagen var påskeaften, var det bare å stå opp tidlig neste dag for å feire påske 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..