Avstandsforhold tips: Små gleder i hverdagen

Noe av det vanskeligste med å være i et avstandsforhold er for meg det små gledene i hverdagen man ikke får delt sammen. Overalt kunne jeg se par som gikk sammen rundt omkring, og det var alltid like vanskelig. Lykkelige par overalt når jeg som også er i et forhold ikke får gjort det når jeg vil. Men jeg fant en del forskjellige ting som hjalp meg gjennom det (i tillegg til telfonsamtaler når du ikke forventer det og videochats).

1. Picture of the day.
Jeg begynte å ta et bilde av meg selv mens jeg gjorde noe på en helt vanlig dag. Jeg kunne f.eks. ta bilde mens jeg satt på toget på vei hjem fra skolen, så sendte jeg bildet til Sajo. Det var ikke hver dag jeg tok et bildet for det hadde jeg nok ikke orket.

POTD

//Rett før jeg skal legge meg

2. Videosnutter
Er det noe jeg savnet veldig så var det å høre stemmen hans. Han filmet en del videosnutter og sendte til meg, disse varte ikke lenge men litt er bedre enn ingenting. Man kan filme seg mens man sier eller gjør noe, eks. synge, snakke, danse. Det er ikke det samme som å faktisk være sammen, men bedre enn ingenting.

3. Audiosnutter
Noen ganger er det fint å høre stemmen hans, lukke øynene og drømme seg bort til hvor han er. Dager hvor man ikke sees eller ikke kan snakke sammen av en eller annen grunn, hjelper det veldig å kunne høre stemmen hans. Trenger ikke å si  noe spesielt, bare noen setninger eller kanskje en liten god natt historie.

4. Kort i posten
Med alt det digitale vi har tilgjengelig så glemmer man litt at det også er mulig å sende kort og brev i posten. Å sende et enkelt kort til utlandet er mye billigere enn å sende en pakke. Og bare tenkt hvor overasket han blir når det kommer noe i posten fra deg.

5. E-card/E-mail
Jeg har en hel haug av e-card på pc’n min, alle har jeg fått fra mannen min. Når du har hatt en lang dag på skolen så hjelper det virkelig å få en e-card som er morsom, søt eller romantisk. En annen ting man kan gjøre er å skrive en kort eller lang mail og f.eks legge ved noen bilder. Jeg syntes alltid det var koselig å få mail på morningen før skolen som Sajo hadde skrevet kvelden før, det ble alltid en god start på dagen.

EmailEcard

//Øverst til venstre fikk jeg i en mail, resten er ecards.

6. Pakke i posten
Hver gang jeg eller mannen måtte dra hjem igjen, pleide jeg å bestille meg noe på nettet. Ikke noe stort eller dyrt, men noe som jeg hadde lyst på. Alle i et LDR vet gleden av å telle ned til neste tur, men det er ikke alltid man vet helt sikkert når det blir. Så for meg hjalp det litt på humøret å ha noe å glede meg til som det å telle ned til pakken kommer. Du kan også bestille noe til han og sette mottaker adressen til hans. Eller så kan du kjøpe f.eks en t-shirt som du synes er ‘veldig han’ og sende det til han (jo lettere pakken er å sende jo billigere).

Bursdagsgave

//Bursdagsgave til Sajo 2010

7. Redigere bilder
Finn fram et fint bilde av dere to, eller et bilde som betyr noe for dere. Rediger det ved å legge på hjerter, tekst eller hva som helst annet. Du kan også sette sammen flere bilder til en bildemontasje. Det er så mye du kan gjøre og det kan ta mye tid på så dagen flyr av sted, og setter nok et smil på ansiktet hans.

Det var de tingene jeg kom på nå, kan hende jeg oppdaterer innlegget hvis jeg kommer på noe mer som ikke har blitt nevnt nå i første runde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..