Avstandsforhold tips: Nedtellingskalender

At the moment har jeg ikke et avstandsforhold fordi mannen min er her med meg i Norge. Men etter nesten 4 år med avstand så vet jeg veldig godt hvordan det føles å være i et forhold og ha mange km imellom hverandre. Noe jeg har gjort er å lage en nedtellingskalender. Fordelene med å ha en fysisk kalender og ikke en digital er for meg

– Det tar litt tid å lage så dagen går fort forbi
– Det første jeg ser og det siste jeg ser er hvor mange dager som er igjen
– Jeg gleder meg til å stå opp å fjerne enda en dag

Når jeg lager en slik kalender pleier jeg som oftest å vite hvilken dag jeg skal reise på eller i det minste ha en potensiell dato klar. De gangene jeg har en konkret dato å forholde meg til, pleier jeg også å skrive dagens dato under tallet. Det gjør det lettere for meg å vite om jeg har fjernet dagens tall eller ikke.

Kalender

//Kalenderen jeg lagde da Sajo dro hjem sommeren 2012

Jeg har laget en slik kalender på forskjellige måter. Noen ganger har jeg tatt et vanlig A4 ark og delt i mindre deler og noen ganger har jeg funnet passe små ark som jeg kunne bruke. Her følger en liten tutorial på hvordan den kan lages.

Du trenger:

Hva du trenger

-Papir
-(Saks)
-Teip
-Noe å skrive med
-Evt. pynt/dekorasjoner

Fremgangsmåte:

Det første å gjøre er å dele opp papirene i mindre biter og så skrive på tallene. Her kan du også tegne små tegninger  og pynte papirbitene. Hvis du har funnet papir som ikke er vanlig A4 ark og ikke har lyst til å dele det i mindre biter, skriver du bare på talllene.

Etter det pleier jeg å ta ca 4-5 av papirbitene, avhengig av tykkelsen på papiret, og sette dem sammen. Du tar en teipbit som har lik lengde som papiret og bretter det over.

Brett over teipbiten

Når du har gjort det med alle papirbitene, setter du sammen to og to av de delene du nå har. Du kan så klart la vær å gjøre det og heller bare ta teip over alle delene med en gang. Du kan også sette sammen delene til du kun har en del igjen.

Sett sammen to deler

Til slutt finner du et A4 ark hvor du teiper på hele kalenderen og så kan du henge det opp på veggen eller et annet sted. Du trenger ikke å henge det opp, men jeg liker å kunne se hver dag hvor mange dager det er igjen. Jeg liker også å pynte rundt kalenderen for å gjøre det litt mer personlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..